Cursussen tijdens de zwangerschap (o.a. borstvoedingcursus)

Informatiebijeenkomst Borst – en flesvoeding

Twijfel je nog aan het geven van borstvoeding? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over borst- en flesvoeding. Tijdens deze avond krijg je informatie over zowel borst- als flesvoeding. Zo kun je de voor- en nadelen zelf afwegen en een bewuste keuze maken welke voeding je jouw kindje wilt geven. Meer informatie over deze informatiebijeenkomst vind je op de website van Careyn Kraamzorg.

Praktische informatie over deze cursus
Duur: 1 avond van 1,5 uur
Kosten: €15,- per echtpaar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden prenatale voorlichting, lees dus goed je polisvoorwaarden door.
Data, tijden en locatie: kijk hiervoor op de website van Careyn Kraamzorg.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar info@careynkraamzorg.nl en vermeld hierin je naam, adresgegevens, uitgerekende datum en eventueel je cliëntnummer van Careyn Kraamzorg als je je hier hebt ingeschreven voor kraamzorg thuis. Vermeld ook welke 2 data jouw voorkeur hebben. Na verwerking van je aanvraag ontvang je een bevestiging met daarop de datum en locatie van de bijeenkomst. 

Cursus Borstvoeding

Wil je straks graag borstvoeding geven? Het is goed om je al tijdens je zwangerschap voor te bereiden. Dit kan door je in te schrijven voor de cursus borstvoeding die wordt gegeven in geboortecentrum Origine. Een lactatiekundige vertelt je wat je kunt verwachten en ook praktische zaken, zoals ‘hoe combineer ik dat met mijn werk’ en ‘hoe zit het met kolven’, komen aan bod. Meer informatie over deze borstvoedingscursus vind je op de website van Careyn Kraamzorg.

Praktische informatie over deze cursus
Duur: 2 bijeenkomsten van 2 uur.
Kosten: € 32,50 voor de totale cursus. Sommige zorgverzekeraars vergoeden prenatale voorlichting, lees dus goed je polisvoorwaarden door.
Data, tijden en locatie: Kijk hiervoor op de website van Careyn Kraamzorg.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar bvcursusbreda@careynkraamzorg.nl of neem telefonisch contact op met Careyn Kraamzorg, bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00-14.30 uur via telefoonnummer 076-5951751.

Informatieavond ' Een nieuwe baby, een nieuw leven'

Met een baby komt er een nieuw leven bij. Ook jij als ouder krijgt daardoor een nieuw leven. Dit kan veel vragen en onzekerheid met zich meebrengen, zowel tijdens de zwangerschap als daarna. Daarom organiseert  Geboortecentrum Origine in samenwerking met Evelyen Thelen (vrouwencoach en verloskundige) en Francien Huys (baby- en opvoedcoach) de speciale informatieavond ' Een nieuwe baby, een nieuw leven' . Klik hier voor informatie over de informatieavond 'Een nieuwe baby, een nieuw leven'.

Diverse cursussen Careyn Keuzepakket

Via Careyn Keuzekaart biedt diverse cursussen voor tijdens de zwangerschap.  Kijk op de website Careyn Keuzepakket zwanger en gezin voor meer informatie, data/tijden en aanmelden.