Nieuws

Careyn Kraamzorg en Origine over naar Naviva

Graag informeren wij je over de voorgenomen overdracht van Geboortecentrum Origine en Careyn Kraamzorg aan Naviva Kraamzorg. Wij zijn hier erg blij mee, omdat we ons nog beter kunnen toeleggen op het bieden van de beste kraamzorg.

 Wat verandert er voor jou?

Voor jou verandert er helemaal niets! Je bent en blijft verzekerd van goede (kraam)zorg bij geboortecentrum Origine.  Als cliënt van Origine hoef je niets te regelen. Ook de naam Geboortcentrum Origine, en dus ook onze eigen website en Facebookpagina  blijven gewoon bestaan.  

Vertrouwd en dichtbij

Naviva Kraamzorg is een van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland. We kunnen daarom veel investeren in scholing van onze medewerkers en de kwaliteit van onze zorg. 

Verbouwing in het Amphia Ziekenhuis

In de gang in het Amphia Ziekenhuis, voor Origine vindt momenteel een verbouwing plaats. De verbouwing duurt tot en met 10 maart. Het kan zijn dat u hier enige overlast van ondervindt tijdens uw verblijf. Wij bieden ons hiervoor onze welgemeende excuses aan. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. 

Origine HKZ-ISO 9001 gecertificeerd!

In 2015 en 2016 vond bij Geboortecentrum Origine de externe audit plaats voor de HKZ-ISO 9001 certificering uitgevoerd door een onafhankelijke certificeringsinstelling. Tegelijkertijd ging ook Careyn Kraamzorg op voor de hercertificering. We zijn er trots op te kunnen melden dat Geboortecentrum Origine glansrijk door de audit gekomen is en nu officieel het HKZ-ISO 9001 certificaat heeft bemachtigd!
Ook Careyn Kraamzorg is wederom geslaagd voor de hercertificering

Audit
De auditor van de certificeringsinstelling heeft het geboortecentrum en diverse vestigingen bezocht en uitgebreid gesproken met onder andere kraamverzorgenden, zorgconsulenten, zorgadministratie en de directie.

Positief
De eindconclusie was positief. In het verslag van de (her)certificering werden onder andere complimenten gemaakt richting onze bevlogen en gemotiveerde medewerkers en onze cliëntendossiers kraamzorg die goed op orde zijn.

Dit jaar nam ook ons geboortecentrum Origine in Breda voor het eerst deel aan de HKZ-certificering. En met succes, de auditor was vol lof over het Kwaliteit Management Systeem.

Dit alles heeft geresulteerd in een nieuw HKZ-certificaat. Iets waar we als organisatie trots op zijn!

HKZ-Certificaat
Als professionele aanbieder van kraamzorg voldoen wij aan de kwaliteit- en veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Aan deze normen is het HKZ-keurmerk verbonden. Dit keurmerk betekent dat Origine en Careyn Kraamzorg intern de zaken goed op orde hebben, de klant principieel centraal stelt en voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening werkt.
Met dit keurmerk voldoen wij aan alle eisen die gesteld worden vanuit de sector, financiers, cliënten en de overheid. De audit voor het HKZ-certificaat wordt jaarlijks uitgevoerd door een onafhankelijke Certificerende Instelling.