Downloads en Links

Je kent het vast wel. Als je een beetje op internet aan het surfen bent, beland je van de ene leuke pagina op de andere. Er is ontzettend veel informatie te vinden over zwangerschap, borstvoeding, geboortegedichtjes, populaire voornamen… noem maar op. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal leuke en interessante links voor je op een rijtje gezet.

En zoek je een handige uitzetlijst, een folder over veillig slapen of iets anders?  Kijk dan bij onze downloads.

Downloads

Uitzetlijst (Nederlands)
Uitzetlijst tweeling
Alles over borstvoeding

Links

Verloskundigen Kring Breda en omstreken
Op de website van de Verloskundigen Kring Breda en omstreken lees je welke verloskundigenpraktijken hierbij aangesloten zijn. Al deze verloskundigen staan achter Origine en begeleiden daar graag je bevalling.

www.naviva.nl
Naviva Kraamzorg biedt professionele zorg die bij je past. Ze staan graag voor je klaar voor, tijdens en na je bevalling.

www.borstvoeding.nl
Een site van vijf samenwerkende organisaties die actief zijn op het gebied van het beschermen, bevorderen en ondersteunen van borstvoeding. Je vindt er praktische informatie, leest over ervaringen van anderen; je kunt ook je eigen vragen op een forum stellen.

www.babybytes.nl
Je zwangerschap van week tot week. Bereken je bevaldag en kijk hoe je kindje er nu uitziet! Ook vind je op deze site een uitgebreid baby- en zwangerschapsforum.

www.berichtjeuitjebuik.nl
Elke week krijg je per e-mail een berichtje waarin je kindje ‘vertelt’ hoe het zich ontwikkelt.

www.moedersvoormoeders.nl
Help andere vrouwen ook moeder te worden!

www.kindjeopkomst.nl
Hier vind je antwoord op al je vragen. Of lees ontroerende verhalen. Om nooit genoeg van te krijgen!

Namen Top 20
De Sociale Verzekeringsbank betaalt de kinderbijslag en is daarom op de hoogte van de twintig populairste jongens- en meisjesnamen van Nederland. Elk kwartaal een nieuwe update.

Kinderwens, zwangerschap en werk
Website die informeert over de mogelijke risico’s op het werk bij kinderwens, zwangerschap en het geven van borstvoeding en adviseert wat jij en je werkgever kunnen doen om deze risico’s te bespreken en te voorkomen.