Voorlichting Bevalling

Wil je een kijkje komen nemen in Geboortecentrum Origine om te zien waar je gaat bevallen en sfeer te proeven? Kom dan naar de voorlichtingsavond Bevallen van het Amphia Ziekenhuis en Geboortecentrum Origine.

Deze avond is speciaal bedoeld voor  voor zwangeren uit Breda en omstreken. Er is gelegenheid om de film te bekijken, vragen te stellen aan een gynaecoloog en verloskundige en je kunt een rondleiding volgen in Origine.
Daarnaast kun je de kraammarkt bezoeken waar diverse winkeliers, bedrijfjes en organisaties (o.a.Yoga, kinderopvang, Sanquin, babymassage) hun aanbod op gebied van zwangerschap, bevallen en kraamtijd presenteren.
En natuurlijk kunt u ook genieten van een kopje koffie of thee.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding in Origine kun je de sfeer proeven van ons geboortecentrum en zien waar je terecht komt als je poliklinisch gaat bevallen. Je krijgt uitgebreide informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor bevallen en verblijven in ons geboortecentrum. 

Locatie

Gehoorzaal van het Amphia Ziekenhuis in Breda, locatie Langendijk (Langendijk 75 in Breda). Je kunt je opgeven voor aanvang om 18.45 uur, 19.45 uur en 20.45 uur. Aanmelden kan door te klikken op www.voorlichtingsavondbevallen.nl (maximaal 2 personen per aanmelding). De toegang is gratis.

Datum

De voorlichtingsavond bevallen vindt elke laatste woensdag van de maand plaats 

Wil je je aanmelden? Klik dan op www.voorlichtingsavondbevallen.nl. Hier vind je ook nadere informatie.