Mogelijkheden in zorg

In geboortecentrum Origine kun je gebruik maken van verschillende soorten zorg. Jij bepaalt!  En is je bevalling onverhoopt toch medisch geworden en ben je in het Amphia Ziekenhuis bevallen, dan is het altijd mogelijk om terug te keren naar Origine.

Alleen bevallen

Je kunt ervoor kiezen om alleen te bevallen in Origine en daarna direct naar huis te gaan, na overleg natuurlijk met je eigen verloskundige.

Bevallen en verblijven

Je kunt er ook voor kiezen om na je bevalling (een deel van) je kraamtijd door te brengen in Origine. En natuurlijk is er dan ook voor je partner de mogelijkheid om bij jullie te blijven. Even geen zorgen om huishouden, boodschappen, maaltijden en visite. Het enige wat je hoeft te doen is bijkomen en genieten van je baby. O ja, en je heerlijk in de watten laten leggen natuurlijk. Je bezoek is natuurljik van harte welkom, maar laat ons dan de beschuiten met muisjes smeren! 

Aansluitend thuiskraamzorg

In Origine ontvang je tijdens je bevalling en verblijf  zorg van kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg. 

Aansluitend op je bevalling en/of verblijf in Origine, kun je nog thuiskraamzorg ontvangen. Het aantal uren kraamzorg thuis hangt af van je verblijfsduur in Origine en de afspraken met je zorgverzekeraar. De kraamzorg thuis kan tevens verzorgd worden door Naviva Kraamzorg. Dit kun je in één moeite door regelen via het inschrijfformulier van Origine. Gemakkelijk en prettig, alle zorg bij één organisatie!