MamaTens

Geboortecentrum Origine biedt mogelijkheid gebruik MamaTensAls je bevalt in Geboortecentrum Origine is het mogelijk om gebruik te maken van een MamaTens. Een veilige en doeltreffende manier om pijn tijdens de weeën te verlichten.

Natuurlijke pijnstilling vanaf de eerste wee

De MamaTens is een apparaatje waarmee op natuurlijk en veilige manier bevallingspijn kan worden verlicht. Het apparaat stimuleert de aanmaak van endorfine, een natuurlijke pijnstiller, wat de pijn tijdens de bevalling kan helpen verlichten. Voor het optimale effect is het belangrijk om de MamaTens vanaf de eerste wee te gebruiken.

De MamaTens is eenvoudig te bedienen met de voor ingestelde pijnbestrijdingsprogramma’s. Hierdoor is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. De Boost-knop geeft de controle om hevige pijn tijdens een wee op te vangen.

Gebruik in overleg met uw verloskundige

Ga je bevallen bij Geboortecentrum Origine en wil je gebruik maken van de MamaTens? Geef dit dan bij aankomst in Geboortecentrum Origine aan bij de verloskundige of kraamverzorgende die je begeleidt tijdens de bevalling. In overleg met hun kun je gebruik maken van de MamaTens. In verband met hygiëne betaal je alleen voor de aankoop van de elektroden. Deze kosten bedragen €17,50,-.

Meer informatie over de MamaTens vind je op www.mama-tens.nl. Je kunt natuurlijk ook terecht bij je eigen verloskundige.