Inschrijfformulier

Vult u a.u.b. onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

  • Geboortecentrum Origine zal u in de correspondentie aanschrijven met uw meisjesnaam.

  • Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt door Geboortecentrum Origine. Alleen als u zich met dit formulier ook inschrijft bij Naviva Kraamzorg voor kraamzorg bij u thuis, zal ook Naviva Kraamzorg gebruik maken van uw e-mailadres. Uw gegevens worden verder niet aan derden verstrekt.

  • Deze code vindt u op uw verzekeringspasje en is 4 cijferig, bent u verzekerd in het buitenland vult u dan code 0001 in.

  • Zo ja, wanneer is/zijn uw kind(eren) geboren?

  • Indien u na uw verblijf in Geboortecentrum Origine kraamzorg thuis wilt ontvangen van Naviva Kraamzorg, hoeft u geen extra formulier in te vullen. U schrijft zich hier automatisch voor in als u op dit formulier heeft aangegeven dat u kraamzorg thuis van Naviva wilt ontvangen en voor verzending akkoord bent gegaan met de leveringsvoorwaarden onderaan dit formulier.

   Uiterlijk in de zevende maand van uw zwangerschap zal de zorgconsulente van Naviva Kraamzorg een afspraak met u maken voor een intakegesprek. Tijdens deze intake informeert zij u over wat u van de kraamverzorgende kan verwachten, bepaalt zij in overleg met u het aantal kraamzorguren (aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol) en kunt u natuurlijk uw wensen met haar bespreken. Bij een eerste kindje en op indicatie vindt de intake bij u thuis plaats. In alle andere gevallen vindt de intake telefonisch plaats.

  • Wilt u meer informatie over bevallen en verblijven in Geboortecentrum Origine of wilt u een keer een rondleiding bijwonen? Kom dan naar een van onze speciale inloopavonden. Klik hier voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze Cliëntenservice op 088 123 99 99 of info@geboortecentrumorigine.nl.

  • Lees hier de leveringsvoorwaarden