Verblijf in geboortecentrum Origine

Vanaf welk moment worden er verblijfskosten gerekend?

Dit hangt ervan af waar je bevallen bent:

  • Ben je in Origine bevallen, dan worden de verblijfskosten na de eerste 24 uur vanaf binnenkomst in Origine in rekening gebracht.
  • Ben je in het ziekenhuis bevallen en verblijf je daarna in Origine, dan worden de kosten voor verblijf en de kraamzorguren direct bij binnenkomst gerekend.

Hoe worden de verblijfskosten berekend?

Voor je verblijf betaal je afhankelijk van het soort kamer een tarief  per 24 uur en naar rato van je verblijfsduur. Daarvoor verdelen we de dag in vier blokken van zes uur. Het volledige dagdeel wordt in rekening gebracht, ongeacht het tijdstip van aankomst. De blokken zijn:
06.00 - 12.00 uur 
12.00 - 18.00 uur
18.00 - 24.00 uur
24.00 -  06.00 uur

Het tarief is voor 2 personen, dus voor jou en je partner en inclusief internetgebruik, maaltijden en een drankje, verbandmateriaal en luiers.

Tarieven* van de kamers (prijspeil 2019):

Kamertype

Tarief per 24 uur

Tarief per dagdeel (6 uur)

Comfort kamer

 €60,-

 €15,-

Comfort Plus kamer

 €88,-

 €22,-

Comfort Suite

 €98,-

 €24,50

* Tariefswijzigingen voorbehouden

Kun je vooraf reserveren?

Nee, helaas is vooraf reserveren niet mogelijk omdat bevallingen nauwelijks planbaar zijn. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rekenening te houden met jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld graag in bad bevallen en heb je dus een voorkeur voor een kamer met bevallingsbad, geef dit dan even aan bij je inschrijving.