Over geboortecentrum Origine

Geboortecentrum Origine is onderdeel van Naviva Kraamzorg en werkt nauw samen met alle verloskundigen van de Verloskundigen Kring Breda e.o. binnen de muren van het Amphia Ziekenhuis.

Poliklinisch bevallen in de regio Breda

Alle poliklinische bevallingen, dus zonder medische indicatie, vinden automatisch in Origine plaats. Aanmelden bij het ziekenhuis is niet nodig. Je hoeft je dan alleen in te schrijven bij geboortecentrum Origine. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inschrijving.

Begeleiding door eigen verloskundige

Je bevalt onder begeleiding van je eigen, vertrouwde verloskundige. Tijdens de bevalling wordt zij bijgestaan door één van onze deskundige kraamverzorgenden. Zij volgden allemaal een extra opleiding op het gebied van bevallingsassistentie en hospitality

Persoonlijke en gastvrije omgeving

De persoonlijke, comfortabele en gastvrije omgeving van Origine maakt van je bevalling een onvergelijkbare ervaring. De locatie van Origine in het Amphia Ziekenhuis, de aanwezigheid van je eigen verloskundige en je persoonlijke kraamverzorgende geven je een geruststellend gevoel. Zo dragen deze voordelen bij aan een goede start van een ‘nieuw’ begin!