Kwaliteit & Klanttevredenheid

De beste zorg tijdens de bevalling en kraamperiode

Geboortecentrum Origine heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo werken er alleen gediplomeerde kraamverzorgenden in ons geboortecentrum. Zij worden ieder jaar bijgeschoold en getoetst op hun kennis en kunde.

Daarnaast vallen de medewerkers van Geboortecentrum Origine onder het HKZ/ISO 9001 certificaat van Careyn Kraamzorg en hebben we  WHO/UNICEF Zorg voor Borstvoeding certificaat. Kortom, we doen er alles aan om jou de beste zorg te bieden tijdens je bevalling en de eerste kraamdagen.

Ervaringen van onze cliënten

Onze cliënten zijn zeer tevreden over de zorg die wordt geboden in geboortecentrum Origine. In het klanttevredenheidsonderzoek, dat wij al onze cliënten toesturen, krijgen we gemiddeld een ruime 8. Hieronder volgen enkele complimenten van cliënten die bij ons verbleven:

Augsustus 2015, Lieve mensen van Origine, wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor de goede zorg voor ons en onze kleine vent. Voor dag en dauw kwamen we binnen met regelmatige weeën. Wat  uiteindelijk een razendsnelle bevalling zou worden leek toen nog redelijk  rustig te beginnen. Wie had kunnen denken dat 3 cm ontsluiting binnen een uur een volledige ontsluiting zou zijn ? Wij niet en de verloskundige ook niet (die zou na drie uur nog weleens komen kijken) Maar zo snel ging het! Omdat er nog geen verloskundige bij was ving ”jullie Ria” het meteen op en binnen no time was iedereen er  en is onze zoon helemaal gezond ter  wereld gekomen. Omdat onze zoon wat klein is moeten we nog een nachtje blijven. Ook bij deze terugkomst zijn we heerlijk opgevangen en verzorgd door jullie. De persoonlijke aandacht en tijd die we hier krijgen ga ik missen ben ik bang. Al met al willen we jullie dus super hartelijk danken voor de goede zorgen. Zowel tijdens de bevalling als daarna met voeden en alles wat er nog bij komt. We zullen dit sowieso niet snel vergeten maar is dankzij jullie ook een heel mooie bijzondere en gewoon prachtige herinnering.

***

Na een zware dag  bevallen was het geweldig om met onze zoon nog een nacht in Origine door te brengen. Wat een goede zorg, duidelijke uitleg en lieve mensen. Dank je !

*** 

Onverwacht  hebben wij een nachtje bij jullie mogen slapen .Wat een goede, luxe en fijne zorg  hebben we gekregen! En fijne start als ons kersvers gezin. Een hele grote DANKJEWEL!!   PS. misschien komen we  de volgende keer weer bij jullie bevallen.

***

Helaas mochten we niet bij jullie bevallen maar hebben we daarna wel nog lekker een nachtje hier mogen verblijven. Hele goede zorg!

***

24 juli 2015, Lieve allemaal, bedankt  voor alle goede zorgen, adviezen en luisterende oren. We gaan na 2 nachtjes vol vertrouwen naar huis. Heel fijn om na pittige bevalling nog even te hebben bij getankt  bij jullie. Jullie zijn allemaal toppers.
Veel liefs Sander, Claudia en Evi

PS De opa’s en oma’s vroegen zich af of ze de volgende keer konden boeken bij jullie?

***

7 juli 2015, Lieve meiden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen .Het was de tweede keer dat we bij jullie waren en het was top. Jullie zijn een goed team.

***

6 juli 2015, Lieve dames,  Heel erg  bedankt voor de goede zorgen. Het was super om in Origine te bevallen .Wij gaan met een gerust hart en zelfverzekerd naar huis.
Veel liefs Roel, Lilian en Isabel 

***

7 juni 2015, Lieve lieve dames, Na een moeilijke start met een bevalling in het ziekenhuis en onrustige nacht op de kraamafdeling daar. Zijn we goed bijgekomen hier. We willen jullie ongelooflijk bedanken voor alle goede zorg en zelfvertrouwen die we hier hebben mogen opbouwen. Wat een goede start kunnen we door jullie lieve woorden nu gaan genieten. We willen jullie allemaal uit de grond van ons hart bedanken !!

***

Lieve dames van Origine . In 1 zin ,wij voelen ons verwend!!! Het was een heerlijke avond/nacht alsof we op vakantie waren en nog een pracht cadeautje mee naar huis kregen. Heel erg bedankt!!

***

Op 5 mei 2015 is onze dochter Nikki op de verloskamer geboren maar gelukkig was er bij jullie een plekje om te kunnen blijven slapen! Bedankt voor alle hulp en goede zorgen!!!
Kevin, Astrid en Nikki.

***

Op 1 mei 2015 is onze dochter Livy geboren; wat een ervaring en wat een wonder! Na goed onderzoek heb ik gekozen voor een badbevalling in Origine met een 4daags verblijf erachteraan geplakt. De beste keuze die ik had kunnen maken! Als nieuwe mama heb ik hier veel geleerd en ben zo goed begeleid in alles wat er op mij afkwam. De goede zorgen, hulp deskundigheid, het luisterend oor; jullie geven het allemaal. Jullie weten wat een mama nodig heeft na een bevalling en geven vanuit jullie eigen persoonlijkheid het beste van jezelf en dat is voelbaar. Mijn dank daarvoor! Ik zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving.

***

"Zondag 16 juni 2013 is onze zoon Luuk geboren. Na een voorspoedige bevalling met hele fijne begeleiding van Sandra. Helaas moest Luuk even na de bevalling naar de bewaking i.v.m. ‘wet lungs’. Dit is allemaal goed gekomen. Ondertussen hebben wij een erg prettig verblijf gehad. Super fijne verzorging tot in de puntjes geregeld. Ik zou ’t iedereen aanraden. Het was super! Ontzettend bedankt."
Meike, Martijn, Luuk

***

"Gisteren is onze prachtige zoon Rens hier geboren. We kunnen terugkijken op een spoedige, rustige en goed begeleide bevalling. In alle rust konden we hier de nacht en ochtend vervolgens hier doorbrengen. We kijken met een zeer goed gevoel terug op deze mooie en bijzondere dag uit ons leven. Bedankt voor jullie goede zorgen."
Joost en Linda van Vlierden en grote zus Maud

***

Vrijdag 14 juni 2013 is onze zoon Joost geboren in het ziekenhuis .Daarna heerlijk in Origine met de geweldige zorg van o.a Sandra, Ria en vele anderen. Het was heerlijk en een echt hotel. Ook onze dochter Bobbi is heerlijk verwend.Nogmaals bedankt."
Robby, Miriam, Bobbi en Joost

***

"Ruim 15 maanden na de geboorte van onze éérste zoon Berend zijn we weer terug in de zelfde kamer voor weer een mooie badbevalling en daarna wederom een uitstekende zorg. Nogmaals ontzettend bedankt."
Groetjes Richard, Esther, Berend en Olivier

***

"Gisteren, op 5 juni 2013, is onze tweede zoon Julius geboren in Origine. De bevalling is heel erg snel en goed gegaan. Dit mede dankzij de medewerkers van Origine. Wat een toppers zijn jullie, niet alleen tijdens de bevalling maar zeker ook daarna hebben we het super gehad hier. Iedereen is heel aardig en de zorg is echt supergoed en uitgebreid. Dank daarvoor. Speciaal bedankt voor Colinda, Mirjam en Ria. Jullie waren super!"
Liefs Jurgen, Marieke, Julius en grote broer Benjamin

***

"Lieve dames van Origine,
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en liefdevolle hulp die we hier hebben mogen ontvangen. We kunnen ons geen betere start wensen voor onze kleine man Thibault. Geluk!"
Marieke, Daan en Thibault

***

"Het is gewoon een veilig gevoel dat het ziekenhuis dichtbij is en mijn eigen verloskundige heeft daar de bevalling begeleid, dus dat is vertrouwd. De sfeer is ongedwongen, veel minder zo’n ziekenhuissfeer."
Fam. de Bruijn