Ontspannen omgeving

Jouw welzijn en het welzijn van je kindje staan centraal binnen Origine. Er is gekozen voor een ‘healing environment’. Dit komt tot uiting in de luxe, rustige en vriendelijke uitstraling van de kamers waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo beval je als het ware in een 'kraamhotel' met comfortabele kamers in een prettige, sfeervolle omgeving. Een uitgebreide omschrijving van de kamers vind je onder Faciliteiten.

 

Gastvrijheid en verwennerij

Ook gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Origine. Zo is er 24 uur per dag een professionele kraamverzorgende beschikbaar die jou en je partner begeleidt in de zorg voor jullie kindje. Je partner mag uiteraard blijven slapen als jullie dit wensen. En natuurlijk kun je in Origine je kraambezoek ontvangen. Onze kraamverzorgenden maken graag de beschuiten met muisjes klaar voor jullie bezoek. Kortom, jullie kunnen je heerlijk in de watten laten leggen!

Hierdoor is de sfeer binnen het geboortecentrum ontspannen hetgeen het welbevinden van jou en je kindje ten goede komt. Zo herstel je sneller en kun je optimaal genieten van een mooi en ontspannen begin van nieuw leven.

Bevallen zoals jij dat wilt

We hebben veel aandacht voor je persoonlijke situatie. Wil je een luxe kamer om in te bevallen? Wil je graag dat je partner blijft slapen? Overweeg je een badbevalling of beval je liever met behulp van een baarkruk? Origine biedt al deze mogelijkheden. Kijk bij Faciliteiten voor uitgebreide informatie.

                                                                                                                                                               (Kaya Birth Stool)